Legitimerad sjukgymnast 

Hans Haavisto

Välkommen till Haavisto Fysioterapi AB 

Jag heter Hans Haavisto och jag har arbetat som legitimerad sjukgymnast sedan 1994. 2002 tog jag examen i Ortopedisk Manuell Terapi, OMT steg 3 och sedan 2013 har jag specialistkompetens inom området. Till mig är du välkommen när du behöver hjälp med diagnostik och/eller behandling av såväl akut som långvarig smärta.

Min långa erfarenhet och höga kompetens ger en god grund för att på ett professionellt sätt diagnostisera och behandla besvär och smärta från rörelseapparaten såsom rygg- nack- och ledbesvär samt idrottsskador. Behandlingsresultatet blir reduktion av besvär eller besvärfrihet, ökad kunskap om träning och förebyggande egenåtgärder för att minska risken för återfall.

Från 2008-01-01 kan du söka sjukgymnast direkt utan att först gå till läkare. Remissfrihet råder. Jag har samarbetsavtal med regionen och har mottagning för alla med eller utan remiss.

Region Sörmlands taxor gäller vid besök hos mig. Taxa för närvarande är 250kr/ behandling. Avgift för uteblivet, ej avbokat besök 400kr+ faktureringsavgift 15kr

 

Välkommen till 

Haavisto Fysioterapi AB

Hans Haavisto
Legitimerad sjukgymnast, MSc 
Specialist i Ortopedisk manuell terapi

...............................................................................................................................................................................................
                                  

 


                                   Samarbetspartners